Hardware

Toshiba WillPOS A20, 40GB HD, 1GB RAM, 15" scherm, Windows XP Pro

NCR RealPOS-21, 1GB RAM, 80GB HD, 15" scherm, Windows XP Pro

De 3S-423 is een metalen schuiflade met standaard lagering.  Deze electrisch te openen geldlade is verkrijgbaar voor spanningen van 12, 24 en 48 volt.  Het formaat is 405mm (breed) x 423mm (diep) x 98mm (hoog).  Standaard heeft de geldlade 4 papierklemmen en 8 muntvakken.

De EU 8/8 is een zeer robuuste metalen schuiflade met lagering.  Deze electrisch te openen lade is verkrijgbaar voor spanningen van 12, 24 en 48 volt.  Het formaat is 410mm (breed) x 450mm (diep) x 130mm (hoog).  Standaard heeft de geldlade 8 papierklemmen en 8 muntvakken.  Bijzonder aan deze geldlade is dat de biljetten rechtop staan in plaats van liggen.

De TRST-A10 ticketprinter kan tot 225mm/seconde printen en levert zo een snelle een duidelijke print voor hoog-volume draaiende verkoopsomgevingen.

De TM-T88V is de jongste en snelste ticketprinter van Epson.  De TM-T88V kan tot 300mm/seconde printen en is bovendien uiterst betrouwbaar in veeleisende verkoopsomgevingen.

Voor snelle, flexibele etikettering is de betrouwbare B-EV4-T etikettenprinter de perfecte oplossing.  U kan heel gemakkelijk en snel professionele etiketten maken dankzij de marktleidende eigenschappen, het uitzonderlijke ontwerp en de betrouwbaarheid van deze printer.  De etiketrollen kunnen heel gemakkelijk ingebracht worden dankzij de eenvoudige toegang tot de printerkop, de papierbaan en de sensoren.  De mediahouder centreert het papier automatisch.

De Sirius S-7030 is een ergomische omnidirectionele scanner die table mounted scanning met hand held scanning combineert.  De scanner kan in verschillende standen geplaatst worden.  Met 20 scanlijnen, 1350 scans per seconde en de nieuwste barcode reconstructie software garandeert de Sirius de beste scan prestaties in zijn klasse.  Dankzij zijn meerdere interfaces, de standaard geïntegreerde EAS antenne en eenvoudige programmering is de Sirius uitstekend geschikt voor elke verkoopsomgeving.

Kwalitatieve, betrouwbare en compacte weegschaal.  Weegt tot maximum 6 kilogram en stabiliseert in minder dan 2 seconden.